Ingrendiencie
-
8 ks Melón
-
4 ks Ananás
-
2 pl Rum
-
2 pl Med
-
1 pl Limetka
Popis
Grilovanie si môžete spestriť i grilovaním ovocia. Prinášame vám krátky a chutný recept na grilovaný ananás a melón. K tomu chutnú marinádovú zmes z medu.
(Visited 260 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Džús vyšľaháme s medom a kokosovou múčkou. Omáčku necháme pri izbovej teplote 30 minút odležať |
2
Hotovo
|
Rum alebo ananásovú šťavu a med vyšľaháme s limetkovou šťavou, zmesou potrieme obe strany melóna aj ananásu |
3
Hotovo
|
Ovocie rozložíme na gril a opekáme z každej strany na stredne rozpálenom uhlí 2 až 3 minúty. Nakoniec horúce podávame pokvapkané odležanou omáčkou. |