Ingrendiencie
-
10 g Čierny čaj
-
60 g Kryštálový cukor
-
4 ks Citrónová kôra
-
1 ks Badián
-
200 ml Javorový sirup
-
100 ml Rum
Popis
K obdobiu Vianoc patria i tradičné nápoje,skúste si pripraviť čajový punč. Príprava je nenáročná. Ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Veríme, že i tento punč vykúzli to práve Vianočné čaro.
(Visited 186 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
V hrnci necháme zovrieť 1 l vody, pridáme čaj vo vrecúšku, necháme ho 3 až 4 minúty vylúhovať a vyberieme. Čaj zohrejeme s cukrom, pridáme citrónovú kôru a badián a necháme 10 minút vylúhovať. |
2
Hotovo
|
Čajový punč ochutíme bazovým sirupom a rumom, ešte raz prehrejeme a podávame. |