• Home
  • Kúsok gastronómie z Francúzka.
0 0
Kúsok gastronómie z Francúzka.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

CESTO
230 g Hladká múka
60 g Kukuričný škrob
1 čl Soľ
1 kl Práškový cukor
160 g Maslo
50 ml Mlieko
1 ks Žĺtko
PLNKA
190 ml Mlieko
190 ml Smotana na varenie
150 g Udená slanina
100 g Mozzarela
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Muškátový oriešok

Kúsok gastronómie z Francúzka.

Kuchyňa:
    • Stredné

    Ingrendiencie

    • CESTO

    • PLNKA

    Popis

    Zdieľať

    Slaný koláč kiš sa dá pripraviť na veľmi veľa spôsobov. Do plnky sa hodí šunka, hocijaká zelenina, čerstvé či sušené bylinky a aj rôzne druhy syra.

    (Visited 179 times, 1 visits today)

    Postup receptu

    1
    Hotovo

    Múku, škrob, soľ, cukor a maslo zmiešame, potom pridáme mlieko a žĺtok.

    2
    Hotovo

    Cesto vyformujeme do vymstenej formy., vidličkou ho popicháme.

    3
    Hotovo

    Na takto vyformované cesto dáme papier na pečenie a zaťažíme ryžou. Predpekáme ho pri teplote 175 °C približne 14 minút.

    4
    Hotovo

    Mlieko, smotanu na varenie, čierne korenie, soľ a muškátový oriešok zmiešame v miske.
    Pridáme na kocky nakrájanú slaninu a postrúhaný syr mozzarella.
    Dobre zamiešame.

    5
    Hotovo

    Pripravenú plnku dáme na predpečené cesto a dopekáme pri teplote 175 °C ešte 20 minút.

    Lydia

    Predošlý
    Úžasný marhuľový koláč s posýpkou.
    Ďalší
    Kuracia nátierka-tak lahodná…
    Predošlý
    Úžasný marhuľový koláč s posýpkou.
    Ďalší
    Kuracia nátierka-tak lahodná…
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here