• Home
  • Koláče
  • Netradičná štrúdľa z lístkového cesta. Hlavnou ingredienciou je perník, ktorý mu dodáva výnimočnú chuť a arómu.
0 0
Netradičná štrúdľa z lístkového cesta. Hlavnou ingredienciou je perník, ktorý mu dodáva výnimočnú chuť a arómu.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 bal. Lístkové cesto
2 alebo hrušky jablká
1 na struhanie Perníky
1 ks Vajcia
p.ch. Škoricový cukor
namoč.v rume Hrozienka

Netradičná štrúdľa z lístkového cesta. Hlavnou ingredienciou je perník, ktorý mu dodáva výnimočnú chuť a arómu.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 312 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Celkový čas prípravy: 35 min

Cesto rozvaľkáme na cca 0,5 cm tenký plát. Nastrúhame si jablká (prípadne hrušky) a perník.

2
Hotovo

Bližšie k okraju začneme pokladať jablká, hrozienka, nastrúhaný perník, hrozienka. Všetko posypeme škoricovým cukrom a zamotávajú.

3
Hotovo

Dáme na plech vyloženým papierom na pečenie, potrieme rozkvedlaným vajcom a pečieme na 180 stupňov do zlatista.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Bulharský slaný koláč Banica: Pripravíte ho veľmi rýchlo a výsledok je jednoducho úžasný
Ďalší
Kysnutý veniec s bylinkovou náplňou: Keď si ho pred Veľkou nocou doma pripravíte, všetkých zaručene potešíte!
Predošlý
Bulharský slaný koláč Banica: Pripravíte ho veľmi rýchlo a výsledok je jednoducho úžasný
Ďalší
Kysnutý veniec s bylinkovou náplňou: Keď si ho pred Veľkou nocou doma pripravíte, všetkých zaručene potešíte!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here