Ingrendiencie
-
5 ks Vajcia
-
5 pl Polohrubá múka
-
5 pl Kryštálový cukor
-
2 pl Kakao
-
1 bal. Prášok do pečiva
-
Na krém
-
1,5 šálky Kyslá smotana
-
150g Horká čokoláda
-
1 pl Nutella
-
500 g Mascarpone
-
10 pl Plnotučné mlieko
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Z vajíčok a kr. cukru si vyšľaháme hustú penu, do ktorej následne pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakao. |
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
Čokoládu, smotanu a nutelu si roztavíme nad parou. Mascarpone si prešľaháme mixérom, aby sme dostali krémovú hmotu (môžeme pridať aj cukor, ale nemusíme – to už podľa chuti). |
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
Postup opakujeme a zakončíme to uhladením čokoládového krému. Necháme postáť v chladničke a podávame. Dobrú chuť! Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |