• Home
  • Hlavné jedlá
  • Tradičné Slovenské halušky trochu inak, bez bryndze: Vyskúšajte tento nový, neokukaný recept na halušky, ktoré chutia stále fantasticky!
0 0
Tradičné Slovenské halušky trochu inak, bez bryndze: Vyskúšajte tento nový, neokukaný recept na halušky, ktoré chutia stále fantasticky!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
700 g Hladká múka
4 ks Vajcia
3 ks Cibuľa
25 g Petržlenová vňať
p.ch. Soľ, korenie
200 g Syr ementál
100 ml Slnečnicový olej
250 ml Voda

Tradičné Slovenské halušky trochu inak, bez bryndze: Vyskúšajte tento nový, neokukaný recept na halušky, ktoré chutia stále fantasticky!

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Neviem ako u vás, ale u nás môžu byť halušky kľudne aj každý deň. Práve pre to som sa rozhodla prísť s niečím novým, neokukaným. Tento báječný recept prešiel mnohými úpravami, kým sa vypracoval do finálnej podoby. Recept určite vyskúšajte a dajte nám vedieť v komentároch ako sa podaril.

(Visited 1 114 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Vo väčšom hrnci si pripravíme vodu a necháme ju zovrieť. Medzitým si očistené a nakrájané cibule upražíme na panvici ku ktorej neskôr pridáme aj petržlenovú vňať.

2
Hotovo

Odstavíme z ohňa a dochutíme soľou a korením. Z múky, vajíčok a soli s pridanou vodou si pripravíme cesto na halušky, ktoré pretláčame cez haluškovač do vriacej vody.

3
Hotovo

Halušky zmiešame s cibuľkou a pridáme syr. Dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Vianočné pečenie: Zdravé vianočné nepečené guličky z mandlí a kokosom
Ďalší
Naučte sa tento TRIK a po vyprážaní už nikdy nebudete musieť umývať sporák!
Predošlý
Vianočné pečenie: Zdravé vianočné nepečené guličky z mandlí a kokosom
Ďalší
Naučte sa tento TRIK a po vyprážaní už nikdy nebudete musieť umývať sporák!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here