Ingrendiencie
-
alebo iné na vypráž. Steaky
-
na vypražanie Olej
-
p.p. Hladká múka
Popis
Ešte z detstva si pamätáme, ako nám mamky robievali vyprážané rezne v nedeľu na obed, no netušili sme, akým problémom potom čelila. Až neskôr sme zistili, aký bordel nás po vyprážaní čohokoľvek čaká….
No dnes je tomu koniec. Máme pre vás vynikajúci trik, ako vyprážať jedlo bez toho, aby bolo všetko okolo mastné a špinavé!
(Visited 476 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
Mäso ma lepšiu chuť, lepšie sa upečie a samozrejme máte to rýchlejšie hotové. Takto vyprážať môžte všetko nie len mäso! Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |