Ingrendiencie
-
Kapusta
-
150 g Bračová masť
-
130 ml Smotana
-
30 g Paradajkový pretlak
-
1,5 l Voda
-
p.ch. Soľ, korenie
Popis
V dnešnom článku vám ukážeme úplne dokonalý recept, ktorý pochádza z Ukrajiny. Zapečená kapusta je skvelá hlavne tým, že je veľmi jednoduchá na prípravu. A tá chuť? Proste božská! Šťavnatý recept sa hodí na obed či večeru a zasýti celú vašu rodinu!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Najskôr si uvaríme kapustu, následne jemne nakrájame cibuľu a opražíme ju na masti. |
2
Hotovo
|
Do listov kapusty zabalíme mäso a vložíme lyžičku cibule. Zrolujeme. |
3
Hotovo
|
Posolíme a zalejeme vriacou vodou, mala by dosahovať 1-2 cm. Pridáme paradajkový pretlak a kyslú smotanu. |
4
Hotovo
|
Pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov po dobu 40 minút. Máme hotovo! Dobrú chuť. Tento recept je ideálny na obed aj večeru pre celú rodinu! Zdieľajte recept aj s vašimi priateľmi! |