Ingrendiencie
-
800 g Mleté bravčové mäso
-
250 g Strúhaný syr
-
p.ch. Soľ, korenie
-
Na obaľovanie
-
p.p. Hladká múka
-
p.p. Vajcia
-
p.p. Strúhanka
Popis
Mleté mäso je skvelou surovinou napríklad na prípravu burgerov, ktoré sú u nás čoraz viac populárne. Nezabúdajme ale ani na tradičné slovenské pokrmy, ktoré môžeme z mletého mäsa pripravovať.
Najmä ak sa jedná o bravčové mäso, je skvelý nápad pripraviť si vynikajúce holandské rezne. Mleté mäso zmiešané so syrom v zlatistom trojobale je stávkou na istotu. Stačí si len vybrať vhodnú prílohu.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Mäso zmiešajte so syrom a dochuťte ho korením. Vytvorte niekoľko knedlí a tie potom stlačte rukou do placky. |
2
Hotovo
|
Tieto placky obaľte tradičným spôsobom v trojobale – teda najprv v múke, potom vo vajci, a nakoniec v strúhanke. |
3
Hotovo
|
Rezne smažte v horúcom oleji a ihneď podávajte s vhodnou prílohou. Máme hotovo! Prajeme Vám dobrú chuť! Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |