Ingrendiencie
-
3 ks Bielka
-
3/4 hrnčeka Krupicový cukor
-
2 pl Práškový cukor
-
1 pl Vanilková esencia
-
1/2 čl Ocot
-
240 g Čokoláda
Popis
Pusinky sú u nás vždy tými najobľúbenejšími sladkosťami a zmiznú naozaj rýchlo (väčšinou ešte pred Vianocami). Ak ich milujete rovnako, ako my, vyskúšajte ich hriešnejšiu variantu obohatenú čokoládovým mramorovaním. Sú krásne a pritom naozaj jednoduché 🙂
(Visited 1 026 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
Rozpustenú čokoládu naprskajte na vŕšok snehu, ale nezamiešajte ju do zmesi!(Ideálne je túto časť rozdeliť na dve, teda polovicu množstvo čokolády naprskať, odobrať sneh na pusinky a potom opäť poprskať čokoládou a opäť vytvoriť pusinky). |
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |