Ingrendiencie
-
400 g Zemiaky
-
125 g Maslo
-
230 g Tvrdý syr
-
200 g Kuracie mäso
-
125 g Cibuľa
-
450 ml Smotana
-
p. ch. Soľ, korenie
Popis
Zoznámte sa, toto je zlatistá a voňavá pochúťka. Svoju pozornosť dokáže pritiahnuť ešte pred svojím podávaním. Ponúkame vám recept, ktorý vám pomôže nasýtiť hladné žalúdky v každej situácii.
Keď sa povie tradičná večera, ľudia si predstavia štedrovečernú večeru s kapustnicou, kaprom a zemiakovým šalátom. Tento recept vám ukáže, že vie konkurovať aj tradičnej kuchyni.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Do zapekacej misy vložte nahrubo nastrúhané varené zemiaky. Pridajte soľ a korenie podľa chuti. Taktiež môžete zemiaky pokvapkať citrónovou šťavou, aby nestmavli. |
2
Hotovo
|
V miske si zmiešajte kúsky vareného kuraťa s kyslou smotanou, rozpusteným maslom a kockami cibule. |
3
Hotovo
|
Pokryte zemiaky touto zmesou. |
4
Hotovo
|
Vložte do predhriatej rúry na 175 stupňov a pečte 45 minút. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |