Ingrendiencie
-
150 g Cukor
-
50 g Kakao
-
3 ks Žľtky
-
100 g Horká čokoláda
-
20 ml Mlieko
-
250 g Maslové sušienky
-
60 ml sladkej Káva
-
(Pre deti alebo tehotné mamičky môžeme nahradiť Carom.)
-
30 ml Marsala (môžete nahradiť napr. Griotkou, rumom a i.)
-
nasekané orechy na zdobenie (nie je povinné)
Popis
Kto má rád čokoládu nech zbystrí. Máme tu vyskúšaný, taliansky recept na tento znamenitý čokoládový dezert. Veľké plus tohto receptu je to, že sa zaobíde bez masla či iného stuženého tuku. Nemusí sa navyše piecť a jeho príprava je veľmi jednoduchá.
Tento recept sme s nadšením vyskúšali. Keďže čokoládu máme veľmi radi, tak sa stretol s obrovským úspechom. Kto vyskúša, nebudú sklamaní.
(Visited 1 814 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
|
6
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |