Popis
Každý z nás vo svojej kuchyni uplatňuje nejaké triky pri varení. V tom prípade je dôležité dodržiavať nielen návod v recepte, ale tiež poznať rôzne tipy pre ešte lepší výsledok…
Ak ste ešte nenabrali rady z kuchárskych kníh, prečítajte si tento článok, pretože v ňom sú všetky múdrosti skúsených gazdiniek a šéfkuchárov.
Postup receptu
1
Hotovo
|
PolievkyAby bola okroška (ruská studená polievka) ostrá, zelenú cibuľku pretrite cesnakom a soľou. Pokojne môžete do polievky pridať aj strúhaný chren. |
2
Hotovo
|
Mäsové jedláPokiaľ chcete dosiahnuť výsledok mäkkej kotlety, pár hodín pred prípravou ju namočte do zmesi octu a rastlinného oleja. Tento postup môžete využiť aj pri grilovaní mäsa. |
3
Hotovo
|
ZemiakyAk sa chystáte uvariť si jedlo z nastrúhaných zemiakov, nalejte do zemiakovej zmesi trochu mlieka. Takto vám nestmavnú. |
4
Hotovo
|
RybyPri príprave ryby na panvici, vám olej nebude prskať všade okolo, ak mäso zľahka osolíte. |
5
Hotovo
|
ŠalátyŠalát osoľte a okoreňte ešte predtým, než do neho pridáte olej. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |