• Home
  • Rôzne
  • Slaninu natrela horčicou a pretlačeným cesnakom, vložila do rúry a pripravila úžasné jedlo!
0 0
Slaninu natrela horčicou a pretlačeným cesnakom, vložila do rúry a pripravila úžasné jedlo!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1,5 kg Slanina
2 PL Horčica
7 ks Strúčiky cesnaku
p.ch. Soľ, korenie

Slaninu natrela horčicou a pretlačeným cesnakom, vložila do rúry a pripravila úžasné jedlo!

Kuchyňa:
  • 50 min.
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Ten kto má rád slaninu, určite vyskúša tento recept na pečenú slaninu ochutenú cesnakom. Pripravuje sa z prerastenej slaniny a ochutiť ju môžete rôzným korením, takto bude jeho chuť zakaždým iná.

(Visited 285 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Slaninu si nakrájáme na menšie kusy. Korenie, soľ, horčicu a roztlačený cesnak zmiešame a natrieme na slaninu.

2
Hotovo

Vložíme do misky, zakryjeme alobalom a necháme cez noc v chladničke.

3
Hotovo

Na druhý deň vyberieme slaninu z chladničky, každú zvlášť zabalíme do alobalu a upečieme v rúre pri 200°C asi 30-40 min.

4
Hotovo

Potom odstráníme alobal a pečieme ďalších 10 min do chrumkava.

Dobrú chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Starý recept našich babičiek – prastarý recept zo zemiakov, lepší ako zemiakové placky!
Ďalší
Bez žiadneho zavárania: Urobte si nakladané paradajky s cibuľou v chutnom sladkokyslom náleve. Jedinečný recept na zimu
Predošlý
Starý recept našich babičiek – prastarý recept zo zemiakov, lepší ako zemiakové placky!
Ďalší
Bez žiadneho zavárania: Urobte si nakladané paradajky s cibuľou v chutnom sladkokyslom náleve. Jedinečný recept na zimu
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here