Ingrendiencie
-
1,5 hlávky Cesnak
-
1/2 ka Maslo
-
5-6 ks veľ. Zemiaky
-
1 l Vývar
-
2 pl Olej
-
p.p. Soľ, korenie
-
p.p. Bobkový list
-
p.ch. Bageta
Popis
To že je cesnaková polievka chutná a lahodná ste už vedeli, no stále si mnohí z vás neuvedomujú silu tejto polievky. Cesnak je 100x silnejší než antibiotiká. Ak vás teda trápi prechladnutie či chrípka a vy sa chcete liečiť prirodzenou cestou, tak klasická cesnačka je správnou voľbou.
Zima sprevádzaná chladnými dňami je už tu a ak si ju chcete užiť v plnom zdraví a potešiť aj svoje maškrtné jazýčky, držte sa nášho receptu, ktorý je skvelou kombináciou teplého a zdravého v jednom.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Na začiatok si nakrájajte zemiaky na drobné kocky a cesnak si nastrúhajte nadrobno. |
2
Hotovo
|
K zemiakom následne pridajte cesnak, bobkový list, čierne korenie a soľ. |
3
Hotovo
|
Keď sú zemiaky uvarené, vyberte z hrnca bobkový list a polievku rozmixujte mixérom do jemnej konzistencie. |
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
K polievke môžete servírovať jednoduché hrianky alebo si opražte bagetku na panvici.Postup je tiež jednoduchý: Nakrájajte si bagetku na krúžky alebo na drobné kocky. Na panvicu pridajte trošku oleja, potom bagetku a môžete ju aj osoliť. Opečte ju do chrumkava z každej strany a pridajte priamo do polievky. Prajeme Dobrú chuť ! |