Ingrendiencie
-
3 ks Varené zemiaky
-
1 ks Vajcia
-
1 pl Polohrubá múka
-
p.ch. Soľ
-
p.ch. Mletá červená paprika
-
100 g Údené mäso
-
2-3 pl Paradajková omáčka
-
2 pl Majonéza
-
80 g Syr
-
1 pl Olej
Popis
Kto by nemiloval dobrú pizzu! Existuje mnoho rôznych receptov na prípravu tohto talianskeho pokrmu doma. Niektoré pokusy sú viac vydarené ako iné, ale tento recept vás určite ohromí svojou jednoduchosťou.
Použijeme netradične zemiaky a preto dostanete možnosť ochutnať niečo nové a tento recept si iste zamilujete. Skvelá je možnosť prípravy v panvici, takže nepotrebujete ani taliansku kamennú pec a môžete si pochutnať!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Zemiaky olúpeme a nastrúhame. Osolíme ich a pridáme múku, papriku a vajcia a zmes poriadne premiešame. |
2
Hotovo
|
Panvicu položíme na stredny plameň a na rastlinnom oleji osmažíme zemiakovú zmes z oboch strán. Oheň znížime na minimum a poukladáme kúsky údeniny. |
3
Hotovo
|
Pokvapkáme majonézou a paradajkovou omáčkou, nakoniec posypeme strúhaným syrom. Prikryjeme panvicu vekom a oheň zvýšime na strednej intenzitu. |
4
Hotovo
|
Povaríme ďalších 5-6 minút s môžeme podávať. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |