Ingrendiencie
-
1 ks Vajcia
-
100 g Práškový cukor
-
100 g Polohrubá múka
-
1 čl Jedlá sóda
-
100 g Mletý mak
-
100 ml Olej
-
250 ml Kyslá smotana
-
2 ks jablká
Popis
Jablká sú vynikajúce ovocie, ktoré skvele doplňuje svojou chuťou každý zákusok a dezert. Rovnako tak sú veľmi obľúbené sladké pokrmy, v ktorých je použitý mak. Najčastejšie sa jedná o tradičné koláče a buchty.
Napadlo Vás ale už niekedy spojiť tieto dve výrazné prísady dohromady? Ak nie, určite o mnohé prichádzate. Vyskúšajte nasledujúci recept na vynikajúce jablková torta s makom, ktorý si zamilujete na prvý ochutnanie.
(Visited 717 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Jablká nastrúhajte nahrubo a zmiešajte so všetkými prísadami do zmesi. |
2
Hotovo
|
Toto cesto vlejte do formy a pečte pri 180 stupňoch po dobu 30 minút. |
3
Hotovo
|
Pred podávaním môžete tortu zasypať práškovým cukrom. Máme hotovo! Prajeme Vám dobrú chuť! |