• Home
  • Koláče
  • Pečenie na troche oleja pri 200 stupňoch do zlatista. Dobrú chuť!
0 0
Pečenie na troche oleja pri 200 stupňoch do zlatista. Dobrú chuť!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Pečenie na troche oleja pri 200 stupňoch do zlatista. Dobrú chuť!

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

  • Cesto

  • Krém

  • Ďalej budeme potrebovať

Popis

Zdieľať
(Visited 231 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Bielka si vyšľaháme s citr. šťavou, kr. a vanilkovým cukrom do peny. Postupne pridáme mleté lieskové a vlašské orechy a všetko spolu dôkladne premiešame. Takto pripravené cesto si navrstvíme na papierom vyložený plech. Pečieme pri teplote 180 stupňov pekne do zlatista.

2
Hotovo

Žĺtka s práškovým a vanilkovým cukrom vyšľaháme nad parou do peny. Pridáme na kúsky nalámanú bielu čokoládu a miešaním ju rozpustíme. Hustú hmotu odstavíme a necháme vychladnúť. Do mierne vychladnutého krému vmiešame maslo a vyšľahanú smotanu.

3
Hotovo

Upečené cesto si rozdelíme na 2 časti. Jednu časť cesta potrieme polovicou krému, položíme druhý plát cesta a znova potrieme krém. Môžeme naskladať rôzne ovocie a posypeme mletými vlašskými a lieskovými orechmi. Vrch ozdobíme vyšľahanou smotanou a poukladáme čokoládové sušienky.

4
Hotovo

Dobrú chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Vynikajúce zemiaky po ktorých si budete oblizovať prsty
Ďalší
Lahodné a chrumkavé. Taký je najjednoduchší recept na kuracie prsia, ktorým neodolá NIKTO. INGREDIENCIE MÁ DOMA KAŽDÝ
Predošlý
Vynikajúce zemiaky po ktorých si budete oblizovať prsty
Ďalší
Lahodné a chrumkavé. Taký je najjednoduchší recept na kuracie prsia, ktorým neodolá NIKTO. INGREDIENCIE MÁ DOMA KAŽDÝ
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here