Ingrendiencie
-
450 g Jemný tvaroh
-
450 g Kyslá smotana
-
1/2 šálky Mlieko
-
20 g Číra želatína
-
1/2 šálky Kryštálový cukor
-
2 pl Kakao
-
1 bal. Vanilkový cukor
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Želatínu zalejeme horúcim mliekom a počkáme, kým zmes zväčší svoj objem. |
2
Hotovo
|
Zmes rozdelíme na dve polovice, pričom do jednej z nich pridáme kakao. |
3
Hotovo
|
Do tortovej formy vylejeme bielu časť a dáme na niekoľko minút do mrazničky, aby rýchlejšie stuhla a mohli sme na ňu vyliať aj tmavšiu časť bez toho, aby nám ju stlačila. Po niekoľkých minútach v mrazničke pridáme aj hnedú časť a dáme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním koláč ozdobíme orieškami, alebo ovocím. |