• Home
  • Rôzne
  • Naučte sa tento TRIK a po vyprážaní už nikdy nebudete musieť umývať sporák!
0 0
Naučte sa tento TRIK a po vyprážaní už nikdy nebudete musieť umývať sporák!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

alebo iné na vypráž. Steaky
na vypražanie Olej
p.p. Hladká múka

Naučte sa tento TRIK a po vyprážaní už nikdy nebudete musieť umývať sporák!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Ešte z detstva si pamätáme, ako nám mamky robievali vyprážané rezne v nedeľu na obed, no netušili sme, akým problémom potom čelila. Až neskôr sme zistili, aký bordel nás po vyprážaní čohokoľvek čaká….

No dnes je tomu koniec. Máme pre vás vynikajúci trik, ako vyprážať jedlo bez toho, aby bolo všetko okolo mastné a špinavé!

(Visited 429 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Nalejte do panvice olej, dajte na oheň ako keby ste šli klasicky vyprážať. Potom pridajte múku. V dôsledku vysokej teploty zmes dostane zlatistú farbu. Teraz môžete pridať pripravený steak a vyprážať.

2
Hotovo
3
Hotovo
4
Hotovo

Olej neprská, nič okolo nie je mastné ani špinavé. Takto vyprážať je perfektné!

5
Hotovo

Mäso ma lepšiu chuť, lepšie sa upečie a samozrejme máte to rýchlejšie hotové. Takto vyprážať môžte všetko nie len mäso!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Nazbierajte si gaštany. Neuveríte, ako sa vám budú hodiť v domácnosti!
Ďalší
Chcete si po obede k nedeľnej kávičke dať niečo sladké, ale pri tom nestráviť hodiny v kuchyni? Potom vyskúšajte tento rýchly taliansky jablkový koláč!
Predošlý
Nazbierajte si gaštany. Neuveríte, ako sa vám budú hodiť v domácnosti!
Ďalší
Chcete si po obede k nedeľnej kávičke dať niečo sladké, ale pri tom nestráviť hodiny v kuchyni? Potom vyskúšajte tento rýchly taliansky jablkový koláč!