• Home
  • Rôzne
  • Naučte sa tento TRIK a po vyprážaní už nikdy nebudete musieť umývať sporák!
0 0
Naučte sa tento TRIK a po vyprážaní už nikdy nebudete musieť umývať sporák!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

alebo iné na vypráž. Steaky
na vypražanie Olej
p.p. Hladká múka

Naučte sa tento TRIK a po vyprážaní už nikdy nebudete musieť umývať sporák!

Cuisine:
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Ešte z detstva si pamätáme, ako nám mamky robievali vyprážané rezne v nedeľu na obed, no netušili sme, akým problémom potom čelila. Až neskôr sme zistili, aký bordel nás po vyprážaní čohokoľvek čaká….

No dnes je tomu koniec. Máme pre vás vynikajúci trik, ako vyprážať jedlo bez toho, aby bolo všetko okolo mastné a špinavé!

(Visited 412 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Nalejte do panvice olej, dajte na oheň ako keby ste šli klasicky vyprážať. Potom pridajte múku. V dôsledku vysokej teploty zmes dostane zlatistú farbu. Teraz môžete pridať pripravený steak a vyprážať.

2
Done
3
Done
4
Done

Olej neprská, nič okolo nie je mastné ani špinavé. Takto vyprážať je perfektné!

5
Done

Mäso ma lepšiu chuť, lepšie sa upečie a samozrejme máte to rýchlejšie hotové. Takto vyprážať môžte všetko nie len mäso!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

previous
Nazbierajte si gaštany. Neuveríte, ako sa vám budú hodiť v domácnosti!
next
Chcete si po obede k nedeľnej kávičke dať niečo sladké, ale pri tom nestráviť hodiny v kuchyni? Potom vyskúšajte tento rýchly taliansky jablkový koláč!
previous
Nazbierajte si gaštany. Neuveríte, ako sa vám budú hodiť v domácnosti!
next
Chcete si po obede k nedeľnej kávičke dať niečo sladké, ale pri tom nestráviť hodiny v kuchyni? Potom vyskúšajte tento rýchly taliansky jablkový koláč!