Ingrendiencie
-
120g Hladká múka
-
4 Vajcia
-
120g Kryštálový cukor
-
1 Vanilkový cukor
-
1 Prášok do pečiva
-
Soľ
-
Kakao
-
Krém
-
250g Tvaroh
-
120g Kryštálový cukor
-
250ml Smotana
-
1 Vanilkový cukor
Popis
Každý kúsok tohto jemného dezertu v ústach sa priam topí ako snehová vločka. Úžasná tvarohová chuť robí dezert neodolateľním. Je neuveriteľne ľahký a svieži. Zamilujete si ho hneď po prvom vyskúšaní. Príprava je veľmi rýchla a nenáročná. Zvládne ju úplne každý behom chvíľky!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Vyšľahajte si vajce s cukrom. Múku, vanilkový cukor, prášok do pečiva a štipku soli si premiešajte zvlášť. Potom postupne pridávajte k pene z vajec a cukru. |
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
Korpus pečieme 10 minút na 200 stupňov. |
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
Teraz si cesto prekrojte na polovicu. Môžete sa zbaviť nevzhľadných okrajov. Na jeden piškótový plát naneste vrstvu krému. Priklopte druhým plátom. |
6
Hotovo
|
Navrstvite zvyšok krému a nožom uhlaďte. Zasypte kakaom. |