• Home
  • Prílohy
  • Mrazené zemiaky sú skvelou prílohou ku všetkým druhom mäsa! Spravte si ich ešte dnes
0 0
Mrazené zemiaky sú skvelou prílohou ku všetkým druhom mäsa! Spravte si ich ešte dnes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

8 ks Zemiaky
50 ml Slnečnicový olej
p.ch. Soľ, korenie

Mrazené zemiaky sú skvelou prílohou ku všetkým druhom mäsa! Spravte si ich ešte dnes

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Možno nie každý vie, ale mrazené zemiaky sú oveľa chutnejšie po pečení ako pri bežnom varení.

(Visited 325 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Umyte zemiaky a očistite ich. Varte v mierne nasolenej vriacej vode po dobu 5-7 minút.

Vylejte vodu, nechajte ju vychladnúť a narežte do nich nie príliš hlbokú mriežku. Vložte do chladničky na 1 hodinu.

2
Hotovo

Vložte ho do predhriatej rúry na 180 stupňov a pečte 40 minút. Príležitostne ich otáčajte rovnomerne.

Hotové zemiaky osoľte a pridajte nakrájaný cesnak s provensálskymi bylinkami.

3
Hotovo

Pravdepodobne sa zaujímate, prečo sa zemiaky musia uvariť. Faktom je, že varený škrob sa nerozpadá a tak budú zemiaky sladké.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Vložíme do rúry vyhriatej na 200 ° C, stlmíme na 190 ° C a pečieme 20 minút. Po vytiahnutí z rúry necháme vychladiť, v polovici prekrojíme a naplníme studeným pudingom. Zdieľajte tento super recept na pudingové muffiny aj s vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú!
Ďalší
Zemiaky pripravujem len podľa tohto francúzskeho receptu. Sú chrumkavé, lahodné a plné chutí
Predošlý
Vložíme do rúry vyhriatej na 200 ° C, stlmíme na 190 ° C a pečieme 20 minút. Po vytiahnutí z rúry necháme vychladiť, v polovici prekrojíme a naplníme studeným pudingom. Zdieľajte tento super recept na pudingové muffiny aj s vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú!
Ďalší
Zemiaky pripravujem len podľa tohto francúzskeho receptu. Sú chrumkavé, lahodné a plné chutí