• Home
  • Rôzne
  • Máme tu ďalší výborný fit recept. Cesnakové pagáče bez múky!
0 0
Máme tu ďalší výborný fit recept. Cesnakové pagáče bez múky!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 šálka Mandľová múka
1/3 šálky Kokosová múka
3/4 šálky strúh. Parmezán
2 čl Prášok do pečiva
6 ks Strúčiky cesnaku
1 pl Petržlenová vňať
6 ks Vajcia
1/3 šálky Kokosový olej

Máme tu ďalší výborný fit recept. Cesnakové pagáče bez múky!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Naháňa Vás chuť na niečo dobré a radi by ste si dali nejakú tú dobrôtku k nedeľnému filmu, ale Vaša postava Vás znepokojuje? S týmto receptorom si však budete môcť vychutnávať svoj obľúbený film bez akýchkoľvek výčitiek a bez nadmerného množstva múky.

Okrem toho je tento recept na prípravu veľmi rýchly a jednoduchý. Ak som Vás zaujala, tak pokračujte ďalej v čítaní!

(Visited 277 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Rúru si predhrejte na 200 ° C a plech si vyložte papierom na pečenie. Vo veľkej miske zmiešajte kokosovú a mandľovou múku, prášok do pečiva, parmezán a sušenú vňať petržlenu.

2
Hotovo

V menšej miske si zmiešajte vajcia s kokosovým olejom a pridajte nakrájaný cesnak. Pridajte túto hmotu do pripravenej zmesi, premiešajte a nechajte stáť 2-3 minúty.

3
Hotovo

Pomocou polievkovej lyžice si vytvorte na tanieri kopce, ktoré potom rozmáčknite. Podľa Vašej chuti ich môžete posypať parmezánom.

Cesnakovo-syrové pagáče pečte dozlatista, cca 15-20 minút.

4
Hotovo

Dobrú chuť!

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Vynikajúca smotanová stracciatella torta, plná nastrúhanej čokolády. Bielkové cesto je jemné a so stracciatella plnkou vynikajúce.
Ďalší
Už ste niekedy pili ten najlepší čaj na svete? Zoznámte sa s pečeným čajom!
Predošlý
Vynikajúca smotanová stracciatella torta, plná nastrúhanej čokolády. Bielkové cesto je jemné a so stracciatella plnkou vynikajúce.
Ďalší
Už ste niekedy pili ten najlepší čaj na svete? Zoznámte sa s pečeným čajom!