Ingrendiencie
-
400 g Krupicový cukor
-
Korpus
-
245 g Hladká múka
-
75 g Kakao
-
3 čl Prášok do pečiva
-
1/2 čl Soľ
-
2 ks Vajcia
-
2 ks Banán
-
240 ml Teplá voda
-
120 ml Mlieko
-
120 ml Slnečnicový olej
-
1,5 čl Vanilková esencia
-
Ganache
-
227 g Horká čokoláda
-
180 ml-40 % Smotana
-
14 g Maslo
Popis
Extra banánový korpus s jemnou čokoládovou ganache na vrchu. Vyskúšajte tento jednoduchý a rýchly recept na výborný dezert s nezabudnuteľnou kombináciou čokoládovej polevy a banánovej chuti.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Extra banánový korpus s jemnou čokoládovou ganache na vrchu. Vyskúšajte tento jednoduchý a rýchly recept na výborný dezert s nezabudnuteľnou kombináciou čokoládovej polevy a banánovej chuti. |
2
Hotovo
|
V druhej miske rozšľaháme vajíčka, banány, mlieko, vodu, olej a vanilkový extrakt. |
3
Hotovo
|
Nalejte cesto do formy a pečte 35 až 40 minút, alebo kým špajdla zapichnutá doprostred nebude nebude suchá. |
4
Hotovo
|
Nakrájajte čokoládu na kúsky a presypte ju do teplovzdornej misy. V kastróliku zmiešajte maslo a smotanu a zahrievajte, kým nezačne zmes po okrajoch málinko bublať. |
5
Hotovo
|
Nechajte polevu úplne vychladnúť a potom ju vyšľahajte pomocou ručného robotu. |