Ingrendiencie
-
25 dkg Mascarpone
-
5 dkg Biela čokoláda
-
2-2/5 ml Šľahačková smotana
-
10 dkg Práškový cukor
-
40 dkg Jahody
Popis
Čoskoro je tu sezóna jahôd, ja si tento pohár pripravím každý rok, lebo je lahodný a ľahučký. Okrem toho vyzerá úžasne. (ja mám poháre s jahodovým vzorom) Klaické pomery sú tieto, ale ja ich pripravujem vždy dvojnásobne.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Bielu čokoládu rozpustíme nad parou. |
2
Hotovo
|
Polovicu jahôd rozmixujeme spolu s 5 dkg cukrom (ja som ich rozpučila vidličkou) |
3
Hotovo
|
Do pohárov navrstvíme nasekané jahody, krém a rozpučené jahody. Pred zamrazením ich dajme do chladničky! Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |