• Home
  • Rôzne
  • Domáce syrové krekry pripravené len zo 4 ingrediencií behom chvíľky!
0 0
Domáce syrové krekry pripravené len zo 4 ingrediencií behom chvíľky!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

100 g Maslo
100 g Pšeničná múka hl.
100 g nastrúh. Tvrdý syr
1 ks Vajcia

Domáce syrové krekry pripravené len zo 4 ingrediencií behom chvíľky!

Kuchyňa:
  • 20 min.
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Hľadáte domáci recept na ktorom si môžete pochutnať? Potom ste tu správne! Dneska vám ukážeme recept na domáce syrové krekry, ktoré sú ideálne na chrumkanie k vášmu obľúbenému televíznemu programu! 

Výhodou receptu je to, že na neho potrebujete len 4 základné ingrediencie, ktoré určite už máte doma!

(Visited 763 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Najskôr si pripravíme cesto. Všetky ingredienciu si zmiešame v mise a dôkladne mixujeme kým nám nevznikne jednotné cesto, rovnako ako na obrázku. Vzniknuté cesto zakryjeme fóliou a dáme na 30 minút do chladničky.

2
Hotovo

Cesto si potom rozdelíme na dve časti a každú časť vytvarujeme do dvoch kruhov, rovnako ako vidíte na obrázku a teraz obaja kruhy rozrežeme na malé trojuholníky.

3
Hotovo

Pomocou slamky urobíme do trojuholníka náhodné diery.
Teraz už len pečieme v rúre na 180 stupňov po dobu 10 minút!

4
Hotovo

Vyberieme z rúry a máme hotovo! Dobrú chuť!

Tieto syrové krekry môžete chrúmať namiesto chipsov! Zdieľajte recept aj s vašimi priateľmi, určite ho ocenia!

Lydia

Predošlý
Minútové cestoviny s kyslou smotanou: Túto omáčku by ste jedli aj o polnoci, u nás doma už iné cestoviny nikto nechce!
Ďalší
Zapečené kuracie guličky na smotane pripravené ľahko a rýchlo!
Predošlý
Minútové cestoviny s kyslou smotanou: Túto omáčku by ste jedli aj o polnoci, u nás doma už iné cestoviny nikto nechce!
Ďalší
Zapečené kuracie guličky na smotane pripravené ľahko a rýchlo!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here