Ingrendiencie
-
2 veľké ks Kuracie prsia
-
vrchovatá 1 pl Horčica
-
4 pl Hladká múka
-
2 ks Vajcia
-
4 pl Mlieko
-
5 pl Strúhanka
-
p ch. Soľ, korenie
-
p.p. Olej
Popis
Existuje nespočetné množstvo marinád. Každý máme vychytanú tú svoju najobľúbenejšiu. Niekedy sa však stane, že nech marinujeme, ako marinujeme, nakoniec je všetka šťavnatosť a krehkosť mäsa preč. Dnes si ukážeme marinádu z horčice.
Horčica zaistí nielen netradičnú a báječnú chuť, ale tiež garantuje maximálnu šťavnatosť mäsa. Celá Vaša rodina si bude oblizovať prsty ešte dlho po obede.
(Visited 3 946 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Mäso rozdeľte na plátky a naklepeme. |
2
Hotovo
|
Jednu stranu mäsa (alebo obe, záleží na vašej chuti) potrite horčicou. |
3
Hotovo
|
Teraz mäso obaľte. Najskôr v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke. |
4
Hotovo
|
Na panvici rozohrejte olej a v ňom mäso z oboch strán usmažte. |