Ingrendiencie
-
4 pl Mlieko
-
2 pl Kakao
-
4 pl Cukor
-
50 g Maslo
Popis
Túžite po dokonale lesklej a nielen na pohľad neodolateľnej poleve na tortu? Po takej, ktorá sa pri nakrojení neláme, ani nedrobí. O takú polevu sa vždy snaží každý, ale podarí sa málokedy.
Dnes vás oboznámime s tak výbornou polevou, ktorá Vás nikdy nesklame. Uvidíte že túto lahodnú polevu si obľúbite aj vy!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Všetko, okrem masla, prehrievajte v kastróliku na miernom ohni. Pri zmesi musíte stáť a bez prestávky ju miešať. |
2
Hotovo
|
Až sa všetko spoločne zmieša a dokonale rozpustí, je čas pridať maslo. Zhruba ďalších 5 minút ešte prehrievajte a dbajte, aby sa všetko poriadne prepojilo, a hlavne sa Vám zmes nesmie pripaľovať. Aj preto musíte stále miešať. |
3
Hotovo
|
Potom už len stačí teplou polevou poliať tortu |