Ingrendiencie
-
Na jednu roládu
-
6 ks Vajcia
-
6 PL Hladká múka
-
6 PL Krupicový cukor
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Vajíčka rozdelíme, bielka vyšľaháme na tuhú penu, po lyžičkách pridáme vyšľahané žĺtka s cukrom. Nakoniec pridáme múku po lyžičkách. |
2
Hotovo
|
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech alebo môžeme ho vyložiť papierom na pečenie. V predhriatej rúre upečieme. |
3
Hotovo
|
Po upečení položíme cesto na vlhkú utierku, zrolujeme a necháme vychladnúť. |
4
Hotovo
|
Krémy:Oba pudingy uvaríme podľa návodu, čokoládový aj vanilkový, do každého pridáme 5 dkg margarínu alebo masla a ešte horúce natierame na pláty a zrolujeme. |
5
Hotovo
|
Necháme vychladnúť. Vyšľaháme 4 dl smotany na šľahanie a rozdelíme na dve časti. |
6
Hotovo
|
Na čokoládovú roládu pridáme kakao do šľahačky. Potrieme roládu. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |