Ingrendiencie
-
300 g Bravčové karé
-
1,5pl Med
-
1 ks Strúčiky cesnaku
-
1 čl Worčestrová omáčka
-
0,5 čl Chilli pasta
-
1 čl Horčica
-
1 dcl Kurací vývar
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p.ch. Olej
Popis
Chutné bravčové kotlety so sladkým medom. Lahodne sladká omáčka, ktorá vznikne spojením všetkých ingrediencií. Podávame s pečenými zemiakmi, alebo ryžou.
(Visited 375 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
V miske si zmiešame med, horčicu, worcestrovú omáčku, štipľavú pastu, prelisovaný cesnak, soľ, korenie a olej. Všetko spolu poriadne premiešame a do marinády vložíme umyté mäso, ktoré si nakrájame na dva plátky. Mäso si necháme marinovať asi 15 minút. |
2
Hotovo
|
Na panvicu si dáme mäso aj s marinádou. Pečieme na malom ohni a počas pečenia podlievame vývarom. Nevylejeme však naraz celý vývar pretože chceme aby omáčka skaramelizovala a bola hustá. Keď je mäso mäkké môžeme ho podávať s pečenými zemiakmi. |