• Home
  • Rôzne
  • Bezlepkový cuketový chlieb s himalájskou soľou, kokosovým olejom a jablčným octom
0 0
Bezlepkový cuketový chlieb s himalájskou soľou, kokosovým olejom a jablčným octom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Na bochník
2 šálky Bezlepková múka
1/2 čl Himalájska soľ
2 čl Cibuľový prášok
2 ks Vajcia
1/2 šálky Kokosový olej
1 šálka Kokosový cukor
3 pl Citrónová šťava
2 pl Mletý mak
1/2 šálky Orechy
1/2 šálky Kešu mlieko
1/2 pl Jablčný ocot
z 2 ks Citrónová kôra
1 šálka nastruh. Cuketa
Na glazúru
1/8 šálky Med
1/8 šálky Kokosové maslo
2 pl Citrónová šťava
štipku Himalájska soľ

Bezlepkový cuketový chlieb s himalájskou soľou, kokosovým olejom a jablčným octom

Features:
  • Bezlepkový
Cuisine:
  • Easy

Ingredients

  • Na bochník

  • Na glazúru

Directions

Share

Áno, našli ste to pravé! V tomto článku vám ukážeme, ako si upiecť najlepší chlieb z cukety a navyše bez lepku. Je to veľmi jednoduché. Musíte jednoducho len dodržiavať jednoduché pokyny. Tu je teda to, čo je potrebné urobiť.

(Visited 124 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Najprv je potrebné predohriať rúru na 180 ° C.
Potom v miske zmiešajte napr. Kešu orechy a jablčný jablčný ocot.
Dobre premiešajte a nechajte 5 minút odležať.

2
Done

Potom v strednej miske zmiešajte bezlepkovú múku, mak, soľ a prášok na pečenie.
Do veľkej misky dáme vajíčka a pridáme roztavený kokosový olej a kokosový cukor a poriadne premiešame.

3
Done

Potom treba pridať citrónovú šťavu, fermentované kešu mlieko a citrónovú kôru.
Zmes znova premiešajte do rovnomernej konzistencie.
Uistite sa, že ste z cukety vytlačili maximálne množstvo tekutín a zložte ju do pripravenej zmesi.

4
Done

Potom by ste mali pridávať suché prísady a všetko opäť poriadne premiešať.
Nalejte cesto do namazanej nádoby na pečenie a pečte po dobu 40-45 minút alebo do chvíle, kedy sa cesto nelepí na špajľu.

5
Done

Ako pripraviť glazúru:

Najprv je potrebné roztaviť kokosové maslo a preliať do malej misy, a pridať med a citrónovú šťavu a vyšľahať do krémovej konzistencie.

6
Done

Keď je bochník chleba upečený, pridajte glazúru na hornú časť chleba, zatiaľ čo je ešte teplý, nechajte glazúru uschnúť ešte pred krájaním a podávaním. Zvyšnú časť chleba skladujte vo vzduchotesnej nádobe.

Prajeme dobrú chuť.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Featured Image
previous
Milujete pudingy? Tak presne toto je dezert pre Vás! Lahodný šialkový krém s banánmi a piškótami!
next
Cesnakové mlieko: Vylieči astmu, kašeľ, choroby srdca, nespavosť, artritídu a mnohé iné
Featured Image
previous
Milujete pudingy? Tak presne toto je dezert pre Vás! Lahodný šialkový krém s banánmi a piškótami!
next
Cesnakové mlieko: Vylieči astmu, kašeľ, choroby srdca, nespavosť, artritídu a mnohé iné