Ingrendiencie
-
4 plátky Bravčové mäso
-
1 ks Paradajky
-
1 ks Pálivá paprika
-
4 ks Šampiňóny
-
4 plátky - údenej Šunka
-
200 g Strúhaný syr
-
1 ks Klobása
-
podľa chuti Soľ, korenie
-
podľa chuti Grilovacie korenie
Popis
Máte radi bravčové rezne? A čo takto si ich pripraviť bez trojobalu, avšak s úplne dokonalou oblohou, ktorú si obľúbite nielen vy, ale aj celá vaša rodina!
Uvidíte, že sa k tomuto receptu budete veľmi často vracať
Poďme na to:
Postup receptu
1
Hotovo
|
Bravčové mäso osoľte, okoreňte, posypte grilovacím korením a sprudka opečte na rozpálenej panvici. |
2
Hotovo
|
Potom plátky mäsa vložte na plech, položte na ne pálivú papriku nakrájanú na drobné kúsky, nakrájanú klobásu, plátky šampiňónov, nakrájané paradajky, šunku a na záver všetko posypeme nastrúhaným syrom. |
3
Hotovo
|
Pečte vo vopred vyhriatej rúre na 180 ° C tak dlho, kým nebude mať syr zlatistú farbu. |
4
Hotovo
|
Podávať môžete napríklad s hranolčekmi, pečivom alebo len so šalátom podľa vašej chuti Prajeme Vám dobrú chuť! Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |