0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1-2 ks na osobu Zemiaky
4 plátky Slanina
1 čl Talianska zmes korenia
1 čl Zemiakové korenie

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Pre mnoho z nás je na tanieri väčšinou najdôležitejšou zložkou pokrmu mäso. Skúmame, ako je pripravené, jeho šťavnatosť, ako sa ide krájať a vieme oceniť umenie jeho prípravy. Príloha je však nemenej dôležitá!

Príloha dotvára výslednú harmóniu chutí a dopĺňa celkový pokrm. Väčšinou sme zvyknutí na ryžu alebo zemiaky na všetky možné štýly úprav. Dnešný recept Vám predstaví jednu možnosť, ako zemiaky oživiť a ponúknuť zase niečo nové!

(Visited 446 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Zemiaky umyjeme, vyčistíme a olúpeme. Nakrájame ich na polovice a potom ešte na štvrtky v závislosti veľkosti zemiakov.

Posypeme ich korením a zmesou na zemiaky.

2
Hotovo

Plátky slaniny prekrojíme na polovicu a každú zemiak obalíme do jedného kúsku slaniny.

Aby nám slanina, pri pečení nespadla, prepichneme zemiak špáradlom.

3
Hotovo

Pečieme v rúre na 200 stupňov po dobu cca 35 minút a po upečení môžeme podávať.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Pečený zemiak s bylinkami a morskou soľou
Ďalší
Vyprážané holandské rezne z mletého mäsa plnené strúhaným syrom!
Predošlý
Pečený zemiak s bylinkami a morskou soľou
Ďalší
Vyprážané holandské rezne z mletého mäsa plnené strúhaným syrom!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here