Ingrendiencie
-
Tvarohový krém
-
2 sáčky Vanilkový puding
-
500 ml Mlieko
-
6 čl Kryštálový cukor
-
250 g Tvaroh
-
Smotanový krém
-
250 g Lučin
-
1 čl Vanilková esencia
-
60 g Práškový cukor
-
160 ml Šľahačková smotana
-
Maslový krém
-
150 g Maslo
-
160 g Práškový cukor
-
2 čl Vanilková esencia
Popis
Nájsť dokonalý krém pre všetky tie torty je umenie. Myslíme, že už sa nám to konečne podarilo. Prinášame vám tri najlepšie recepty, ktoré používame. Tvarohový, smotanový a základný maslový. Aký recept máte najradšej vy?
(Visited 1 335 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Tvarohový krém |
2
Hotovo
|
Smotanový krém |
3
Hotovo
|
Maslový krém |
4
Hotovo
|
Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |