Bravčová panenka v sójovo zázvorovej marináde. Ćim dlhšie ju necháme marinovať, tým bude jej chuť výraznejšia. Podávame s ryžou, zemiakmi, alebo grilovanou zeleninou.
Populárna cukrovinka, ktorú veľa gazdiniek pečie na Veľkú noc ale aj na Vianoce, sa teší obľube malých aj veľkých už celé desaťročia. Vylepšení a rôznorodých receptov biskupského chlebíčka bolo mnoho. No...
Ak ste niekedy hľadali nejaké silné a čisto prírodne antibiotikum, ktoré zvládne doslova akúkoľvek infekciu v tele, tak ste ho práve teraz našli… Dnes vám ukážeme recept na jeden takýto...
V dnešnom článku vám prezradíme recept na úžasnú polievku, ktorá zvyšuje energiu, zlepšuje funkcie mozgu, detoxikuje telo a navyše aj výborne chutí. Obsahuje totiž fytonutrienty nazývané polyacetylény, ktorý sa ukázal...