Zemiaky sú u nás častým pokrmom na stole, je to skvelá príloha, ktorá sa hodí ku všetkému a príprava nie je náročná. Chcem sa s vami podeliť o tento recept...
Ak si chcete pripraviť kuracie mäso a už vám dochádzajú nápady na spôsob prípravy, inšpirujte sa našim receptom na fantastické Gordon Bleu kúsky. Tento variant úpravy si zamilujte už preto, že sa...
Ak ste milovníci zapečenej zeleniny, tento recept Vás zaručene poteší. Je iný a zároveň veľmi podobný ako tie, ktoré ste vyskúšali doteraz. S tým rozdielom, že karfiol sa v tomto recepte namáča...
Existuje nespočetné množstvo marinád. Každý máme vychytanú tú svoju najobľúbenejšiu. Niekedy sa však stane, že nech marinujeme, ako marinujeme, nakoniec je všetka šťavnatosť a krehkosť mäsa preč. Dnes si ukážeme...
Už som skúšala viacero receptov na pečený karfiol a s týmto som skutočne veľmi spokojná. Karfiol zapečený so syrom, smotanou a ďalšími chutnými prísady je skvelou voľbou na rýchly obed, alebo chutnú večeru.
Ten kto má rád slaninu, určite vyskúša tento recept na pečenú slaninu ochutenú cesnakom. Pripravuje sa z prerastenej slaniny a ochutiť ju môžete rôzným korením, takto bude jeho chuť zakaždým...
Pokiaľ má prísť návšteva, neexistuje nič lepšie a rýchlejšie než jednoduchý šalát podávaný s čerstvým pečivom, kúpeným v obchode za rohom. Dnes sa síce majonézové šaláty predávajú hotové v obchodoch,...