Ingrendiencie
-
500 g Lístkové cesto
-
1 plechovka Kondenzované mlieko
-
200 g Maslo
Popis
Máte chuť na niečo sladké, ale nechcete sa zdržovať zdĺhavú prípravou? Pustite sa do jednoduchých trubičiek z lístkového cesta, ktoré sú naplnené maslovým krémom z kondenzovaného mlieka. Celá príprava je naozaj veľmi jednoduchá a zaručene jej zvládne úplne každý!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Cesto si vyberte z chladničky skôr, aby malo izbovú teplotu. Nakrájajte ho na prúžky široké 2 cm. |
2
Hotovo
|
Na kornútok si natočte pásik lístkového cesta. Kornútky si vyskladajte na plech, ktorý si vyložíte papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 170 stupňov cca 5 minút. |
3
Hotovo
|
Maslo vymiešame do peny a po lyžiciach pridávame kondenzované mlieko. Vyšľaháme postupne nadýchaný krém, ktorým potom naplníme kornútky. Podeľte sa o tento luxusný recept aj s ostatnými. Určite si na ňom pochutnajú rovnako ako Vy! |