Ingrendiencie
-
400 g Hladká múka
-
1 pl Jogurt
-
1 čl Jedlá sóda
-
1 čl Soľ
-
300-400 g Syr adygei
-
p.ch. Petržlenová vňať
-
p.ch. Koriander
-
p.ch. Kôpor
-
na potretie Maslo
-
Dip k plackám
-
200 ml Jogurt
-
2 ks Strúčiky cesnaku
-
p.ch. Nasekané bylinky
Popis
Typické kaukazské placky, ktoré sa volajú Hychiny. Možno vyzerajú zložito, ale rozhodne nie sú. Budete ich mať hromadu, a to dokonca do 30 minút. Náplň môžete skúsiť rôznu, ale typická je práve syrovo-bylinková.
(Visited 297 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Hotové placky podávajte ešte horúce s dipom vytvoreným z rozotreného cesnaku byliniek a jogurtu. Dobrú chuť. |