Ingrendiencie
-
320 g Tvaroh
-
175 g Maslo
-
90 g Práškový cukor
-
65 g Kondenzované mlieko
-
1 bal. Vanilkový cukor
-
1 pl /dez.víno/ Koňak
Popis
Hľadáte recept na krém, ktorý by bol tak univerzálny a chutný, aby ste ho mohli dávať takmer všade? Potom ste ho už našli. Do tohto receptu môžete pridávať aj iné ingrediencie ako nadrobené keksíky alebo čokoládu
(Visited 2 633 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Zmäknuté maslo si vyšľahajte s práškovým a vanilkovým cukrom až do bielej konzistencie. |
2
Hotovo
|
Po častiach pridávajte kondenzované mlieko a šľahajte na vysokých otáčkach. Na konci pridajte koňak alebo víno. |
3
Hotovo
|
Tvaroh si pretlačte cez sitko priamo do hotového krému a opäť trochu šľahajte, aby vám vznikol pevný nadýchaný krém. |