• Home
  • Koláče
  • Netreba variť ani piecť! Babičkin “pamlsok” hotový za 5 minút, lepší dezert nemajú ani v cukrárni.
0 0
Netreba variť ani piecť! Babičkin “pamlsok” hotový za 5 minút, lepší dezert nemajú ani v cukrárni.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

500 ml+na sušienky Mlieko
5 pl Práškový cukor
2 bal. Vanilkový cukor
350-400 ml Šľahačková smotana
250 g Tvaroh
2 bal. Vanilkový puding

Netreba variť ani piecť! Babičkin “pamlsok” hotový za 5 minút, lepší dezert nemajú ani v cukrárni.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Výborná maškrta od našej babičke – ona používala klasický puding, ale ja dávam ten bez varenia, dezert je teda úplne na studeno. Je fantasticky chutný a jednoduchý.

(Visited 2 504 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Tvaroh rozmiešame s 2 lyžicami práškového cukru a 1 bal. vanilkového cukru. Šľahačku vyšľaháme s 1 lyžicou cukru.

2
Hotovo

Z 500 ml mlieka, 1. bal.vanilkového cukru a dvoch balíkov pudingu bez varenia ušľaháme hladký, hustý puding. Do pudingu vmiešame tvarohovú hmotu a aj šľahačku.

3
Hotovo

Formu na pečenie s vyššími okrajmi vyložíme fóliou. Na dno uložíme sušienky a pokropí trochou mlieka. Navrstvíme 1/2 krému, sušienky, opäť krém a sušienky. Dáme do chladničky stuhnúť.

4
Hotovo

Želáme vám dobrú chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
3 najobľúbenejšie krémy na torty a Cupcake
Ďalší
Netradičný pečený karfiol: Ružičky som obalila v majonézovo-smotanovej zmesi a posypala bylinkami. Pochutila si celá moja rodina!
Predošlý
3 najobľúbenejšie krémy na torty a Cupcake
Ďalší
Netradičný pečený karfiol: Ružičky som obalila v majonézovo-smotanovej zmesi a posypala bylinkami. Pochutila si celá moja rodina!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here