Ingrendiencie
-
500 ml+na sušienky Mlieko
-
5 pl Práškový cukor
-
2 bal. Vanilkový cukor
-
350-400 ml Šľahačková smotana
-
250 g Tvaroh
-
2 bal. Vanilkový puding
Popis
Výborná maškrta od našej babičke – ona používala klasický puding, ale ja dávam ten bez varenia, dezert je teda úplne na studeno. Je fantasticky chutný a jednoduchý.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Tvaroh rozmiešame s 2 lyžicami práškového cukru a 1 bal. vanilkového cukru. Šľahačku vyšľaháme s 1 lyžicou cukru. |
2
Hotovo
|
Z 500 ml mlieka, 1. bal.vanilkového cukru a dvoch balíkov pudingu bez varenia ušľaháme hladký, hustý puding. Do pudingu vmiešame tvarohovú hmotu a aj šľahačku. |
3
Hotovo
|
Formu na pečenie s vyššími okrajmi vyložíme fóliou. Na dno uložíme sušienky a pokropí trochou mlieka. Navrstvíme 1/2 krému, sušienky, opäť krém a sušienky. Dáme do chladničky stuhnúť. |
4
Hotovo
|
Želáme vám dobrú chuť! Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |