• Home
  • Hlavné jedlá
  • Ruský recept na jedlo s názvom Zrazy. Použila som mleté mäso a pár ingrediencií a mala som TOP jedlo
0 0
Ruský recept na jedlo s názvom Zrazy. Použila som mleté mäso a pár ingrediencií a mala som TOP jedlo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
250 g Mleté bravčové mäso
250 g Mleté hovädzie mäso
2 krajce Chleba
1ks Strúčiky cesnaku
p.ch. Soľ, korenie
Na plnku
2 ks cca 300 g Cibuľa
2 pl Olej
2 pl Vinný ocot
Na cestíčko
2 ks Vajcia
3 pl Smotana
2 pl Hladká múka
1/2 čl Prášok do pečiva
p.ch. Soľ, korenie

Ruský recept na jedlo s názvom Zrazy. Použila som mleté mäso a pár ingrediencií a mala som TOP jedlo

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Stredné

Ingrendiencie

  • Na plnku

  • Na cestíčko

Popis

Zdieľať

Hľadáte na internete nové recepty, ktorými by ste potešili všetkých členov domácnosti? Dávame vám do pozornosti „Zrazy“, pochádzajúce z Ruska, bohaté na mäso, plnku a osmažené v lahodnom cestíčku. Vyskúšajte a neoľutujete!

(Visited 2 140 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Zmiešajte si ingrediencie na mäsový základ, pridajte vodu, aby bolo mleté mäso šťavnatejšie.
Zmes dôkladne premiešajte a vložte do chladničky na 1 hodinu.
Nakrájajte si cibuľu na veľké polkruhy.

2
Hotovo

Takto nakrájanú cibuľu si osoľte, okoreňte a nechajte marinovať v octe po dobu 1 hodiny.
Potom si na panvici rozohrejte olej a osmažte na ňom cibuľu dozlatista.
Vymiešajte si vajíčka, pridajte korenie, smotanu a múku.

3
Hotovo

Do tejto zmesi pridajte prášok do pečiva, premiešajte a cestíčko je pripravené na použitie.
Z mletého mäsa si vytvorte 8 „zrazov“, a do každého vložte trochu osmaženej cibule.

4
Hotovo

Pripravené „zrazy“ ponorte do cestíčka.

5
Hotovo

Vysmážajte na strednom plameni, pravidelne ich otáčajte až kým nebudú hotové. Dobrú chuť!

6
Hotovo

Tzv. zrazy sa môžu podávať so zemiakovou kašou alebo ryžou, čerstvou ale aj nakladanou zeleninou.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Stačí len 30 minút a vykúzlite tú najlepšiu zmes na špagety. Doma sa jej nevieme nabažiť!
Ďalší
Najlepší recept na domácu marlenku
Predošlý
Stačí len 30 minút a vykúzlite tú najlepšiu zmes na špagety. Doma sa jej nevieme nabažiť!
Ďalší
Najlepší recept na domácu marlenku
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here