Ingrendiencie
-
5 ks Huby
-
3 ks Cuketa
-
1 ks Cibuľa
-
500 g Fusilli cestoviny
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p.ch. Petržlenová vňať
-
p.p. Olej
-
1 dcl Smotana na varenie
-
2 čl Horčica
-
2 pl Škrobu
Popis
Ak ste si aj vy tento rok doniesli z lesa poriadny úlovok v podobe húb, môžete ich využiť v príprave tohto receptu. Doplniť ho môžete aj cuketou z vlastnej záhradky, ktoré sa tento rok urodilo naozaj veľa.
Tento pokrm je vhodný ako obed, alebo ľahká večera, pretože jeho príprava pozostáva len z pár jednoduchých krokov.
(Visited 5 354 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Cibuľa a huby sa nasekajú a cuketa sa nakrája na krúžky bez lúpania. |
2
Hotovo
|
Opečieme cibuľu s trochu oleja, pridáme huby a cuketu, potom dochutíme so soľou, korením a korením, pridáme petržlen. Ak zelenina nepustí dosť šťavy, podlejeme vodou. |
3
Hotovo
|
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Do zeleninové zmesi pridáme smotanu, škrob a horčicu, povaríme cca 10 minút a vmiešame cestoviny. |