• Home
  • Rôzne
  • Ten najlepší recept na zavárané broskyne s karamelom a rumom podľa mojej babičky!
0 0
Ten najlepší recept na zavárané broskyne s karamelom a rumom podľa mojej babičky!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

4 kg Broskyne
1 kg Krupicový cukor
1 sáčok Pektogel
2 dcl Rum
4 l Voda

Ten najlepší recept na zavárané broskyne s karamelom a rumom podľa mojej babičky!

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Karamel a rum je skvelá kombinácia, vyskúšajte ju pri zaváraní ovocia, napríklad práve broskýň.

(Visited 1 564 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Tak 750 g cukru nasypeme do väčšieho hrnca a na miernom ohni necháme skaramelizovať, akonáhle sa začne topiť miešame vareškou, k tekutému karamelu prilejeme vriacu vodu, pridáme zvyšok cukru a varíme ďalej, kým sa cukor nerozpustí

2
Hotovo

Do pohárov na dno každého nasypeme lyžičku pektogelu, 3 lyžice rumu a narovnáme olúpané a pokrájané broskyne

3
Hotovo

Obsah pohárov zalejeme vlažným karamelovým nálevom a zavárame 40 minút pri 80 ° C.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Najrýchlejšie a najchrumkavejšie zemiakové placky so šunkou a syrom bez múky a vajec! Hotové za 15 minút!
Ďalší
Fantastický jednoduchý šunkový šalát s kyslou smotanou
Predošlý
Najrýchlejšie a najchrumkavejšie zemiakové placky so šunkou a syrom bez múky a vajec! Hotové za 15 minút!
Ďalší
Fantastický jednoduchý šunkový šalát s kyslou smotanou
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here