• Home
  • Prílohy
  • Fitness restovaná zelenina v citrónovej marináde: Ak držíte diétu a snažíte sa jesť zdravo, tento recept vám dokonale nahradí mäsité pokrmy!
0 0
Fitness restovaná zelenina v citrónovej marináde: Ak držíte diétu a snažíte sa jesť zdravo, tento recept vám dokonale nahradí mäsité pokrmy!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
2 ks Cuketa
1 ks Baklažán
2 ks Paradajky
1 ks Červená cibuľa
1 ks Paprika
4 ks Strúčiky cesnaku
200 ml Citrónová šťava
Petržlenová vňať
p.ch. Olivový olej
p.ch. Soľ, korenie

Fitness restovaná zelenina v citrónovej marináde: Ak držíte diétu a snažíte sa jesť zdravo, tento recept vám dokonale nahradí mäsité pokrmy!

Kuchyňa:
  • 35 min.
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Je dobre známe, že telo lepšie spracováva potravu, ak namiesto prílohy jeme zeleninu. Ľahšie nám trávi, necítime sa zaťažení a lepšie nám chutí. Navyše, nepriberieme. Urobiť však dobrú restovanú zeleninku je tiež malé umenie. Inšpirujte sa našim báječným osvedčeným receptom, ktorý nesklame ani zdravo sa stravujúcich ľudí.

Jednoduchá, ale telu prospešná. Restovaná zelenina je tá najlepšia možnosť, ktorú si môžete pripraviť k akémukoľvek mäsovému pokrmu. V citrónovej marináde vám bude lepšie chutiť a telo vám vďaka nej bude rýchlejšie spaľovať.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Všetku zeleninu si nakrájajte na veľké plátky a dajte ich do misy. Osoľte a okoreňte ich podľa toho, ako máte radi a polejte citrónovou šťavou. Takto pripravenú zeleninu nechajte niekoľko minúť odležať.

2
Hotovo

Medzitým si dajte predhriať rúru na 200 stupňov. Do zapekacej misky dajte olivový olej podľa toho, ako mastné máte radi a prisypte zeleninku. Prikryte misu alobalom a dajte piecť na 15 minút. Po pätnástich minútach odstráňte alobal a zmeňte program z pečenia na zapekanie. Odokrytú zeleninu zapekajte ešte ďalších 10 minút.

3
Hotovo

Táto príloha najlepšie chutí ešte teplá, preto ju nezabudnite podávať vždy tesne po vytiahnutí z rúry. Prajeme dobrú chuť!

4
Hotovo

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Priateľka vydlabala starú bagetu a pridala 4 vajcia. Výsledok je úchvatný!
Ďalší
Domáce hranolky BEZ OLEJA s jednou TAJNOU ingredienciou – chutia lepšie ako z reštaurácie!
Predošlý
Priateľka vydlabala starú bagetu a pridala 4 vajcia. Výsledok je úchvatný!
Ďalší
Domáce hranolky BEZ OLEJA s jednou TAJNOU ingredienciou – chutia lepšie ako z reštaurácie!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here