• Home
  • Koláče
  • Výborne sa hodí k horúcej čokoláde, kakau, káve alebo čaju. S akýmkoľvek nápojom spolu vytvoria neprekonateľnú kombináciu. Podeľte sa s receptom aj s vašimi priateľmi!
0 0
Výborne sa hodí k horúcej čokoláde, kakau, káve alebo čaju. S akýmkoľvek nápojom spolu vytvoria neprekonateľnú kombináciu.  Podeľte sa s receptom aj s vašimi priateľmi!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 kg Tvaroh
4 ks Vajcia
200 g Práškový cukor
1,5 pl Škrobu
1 pl Krupica
1 pl Citrónová šťava
1 tabuľka Čokoláda
p.ch. Hrozienka

Výborne sa hodí k horúcej čokoláde, kakau, káve alebo čaju. S akýmkoľvek nápojom spolu vytvoria neprekonateľnú kombináciu. Podeľte sa s receptom aj s vašimi priateľmi!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Tento jemný a nadýchaný tvarohový koláčik si obľúbi celá vaša rodina.

(Visited 464 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Vajcia si zmiešajte s cukrom, pridajte tvaroh a citrónovú šťavu.

2
Hotovo

Dôkladne všetko premiešajte. Pridajte krupicu, škrob a opäť pomiešajte. Nakoniec nezabudnite ani na hrozienka s množstvom podľa vlastnej chuti. Zmes vylejte do formy na pečenie.

3
Hotovo

Pečte v rúre pri teplote 180-200 stupňov približne 30-40 minút.

4
Hotovo

Hotový koláčik nechajte vychladnúť a polejte roztopenou čokoládou. Môžete servírovať. Dobrú chuť!

5
Hotovo

Ak pripojíte aj vašu fantáziu, môžete do cesta pridať aj škoricu, citrónovú alebo pomarančovú kôru, zázvor, muškátový oriešok, iné bobuľovité ovocie, sušené ovocie či orechy.

6
Hotovo

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
TALIANSKA BÁBOVKA, ktorú keď raz vyskúšate, už ju nikdy nevymažete ZO SVOJEJ ZBIERKY RECEPTOV!
Ďalší
„Sladká Fantasy“, torta s kondenzovaným mliekom upečená za pár minút.
Predošlý
TALIANSKA BÁBOVKA, ktorú keď raz vyskúšate, už ju nikdy nevymažete ZO SVOJEJ ZBIERKY RECEPTOV!
Ďalší
„Sladká Fantasy“, torta s kondenzovaným mliekom upečená za pár minút.