• Home
  • Koláče
  • V miske som zmiešala len 3 suroviny a vznikol ten najlepší krém pod slnkom, ktorí milujú najmä…
0 0
V miske som zmiešala len 3 suroviny a vznikol ten najlepší krém pod slnkom, ktorí milujú najmä…

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

300 g Jahody
250 g Mascarpone
4 dcl Šľahačková smotana
p.ch. Med

V miske som zmiešala len 3 suroviny a vznikol ten najlepší krém pod slnkom, ktorí milujú najmä…

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 308 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Najprv si pripravíme šľahačku. V mise si vyšľaháme dobre vychladenú smotanu na šľahanie. Šľahačku následne odložíme do chladničky a pripravíme si ďalšie ingrediencie.

2
Hotovo

Jahody umyjeme, očistíme od stopiek a lístkov a dobre rozmixujeme. Pokiaľ máte rady chuť kúskov ovocia ako v jogurte, nemixujte ich úplne. Následne zmiešame mascarpone spolu s jahodami do jednej zmesi.

3
Hotovo

Z chladničky vyberieme šľahačku a postupne ju začneme vmiešavať do jahodovej zmesi. Pridávame ju opatrne, aby nám „nespadla“. Do takto pripraveného krému na záver pridáme sladidlo podľa chuti.

4
Hotovo

Krém naplníme do uzatvárateľných nádob (najlepšie sklenených) a skladujeme v chladničke. Použiť ho môžeme aj ako plnku do zákuskov alebo ním natrieme tortu a ozdobíme ovocím.

5
Hotovo

Skvele sa hodí i do zmrzlinových pohárov alebo smotanových dezertov s piškótami. Fantázii sa medze nekladú. Dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Nesmrteľná ZEMIAKOVÁ POMAZÁNKA: Ochutnala som ju pred rokmi a zatiaľ ju žiadny recept neprekonal
Ďalší
Najlepší karfiol pripravený v rúre ľahko a rýchlo! Ideálne letné jedlo!
Predošlý
Nesmrteľná ZEMIAKOVÁ POMAZÁNKA: Ochutnala som ju pred rokmi a zatiaľ ju žiadny recept neprekonal
Ďalší
Najlepší karfiol pripravený v rúre ľahko a rýchlo! Ideálne letné jedlo!