0 0
Úžasná maková bublanina.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 šálka Mletý mak
1,5 šálky Polohrubá múka
1 šálka Krupicový cukor
1 šálka Mlieko
0,5 šálky Olej
2 ks Vajcia
1 ks Prášok do pečiva
Ovocie

Úžasná maková bublanina.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

K príprave tejto rýchlej hrnčekovej bublaniny vám okrem plechu na pečenie o veľkosti 28 x 40 cm stačí jedna miska a jedna metlička. Ovocie môžete dať aké chcete, ale najchutnejšia je s čerstvými slivkami.

(Visited 1 458 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Do misky dáme najskôr všetky sypké suroviny, prilejeme tekuté, pridáme vajcia a kypriaci prášok. Premiešame metličkou, vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.

2
Hotovo

Na vrch rozvrstvíme na kocky pokrájané vykôstkované čerstvé slivky a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 180 stupňov asi pol hodiny. Pre istotu vyskúšajte špajdľou, či je stred bublaniny upečený.

3
Hotovo

Po miernom vychladnutí bublaninu nakrájame.

Lydia

Predošlý
Sladučké bobáľky ako od babičky.
Ďalší
Chrumkavé občerstvenie zo sendviča.
Predošlý
Sladučké bobáľky ako od babičky.
Ďalší
Chrumkavé občerstvenie zo sendviča.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here