• Home
  • Pomázanky
  • Univerzálna omáčka, vhodná aj na hrianku: Postačia Vám len 4 suroviny a 30 minút času. Výsledok je perfektný!
0 0
Univerzálna omáčka, vhodná aj na hrianku: Postačia Vám len 4 suroviny a 30 minút času. Výsledok je perfektný!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Univerzálna omáčka, vhodná aj na hrianku: Postačia Vám len 4 suroviny a 30 minút času. Výsledok je perfektný!

Kuchyňa:
  • 40 min.
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Baklažán je zelenina, ktorá sa nepripravuje až tak často. Hoci jedlá z neho sú ľahké, výdatné a navyše veľmi chutné. Baklažán totiž znesie aj korenie, i jemné ochutenie. Dá sa z neho pripraviť naozaj čokoľvek. Napríklad aj pasta, ktorú možno použiť ako omáčku na cestoviny. A je naozaj fantastická!

(Visited 321 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Baklažány opláchnite, osušte a prepichajte zo všetkých strán vidličkou. Potom ich dajte v celosti na plech a pečte pri teplote 180 stupňov približne polhodinu.

2
Hotovo

Po vybratí baklažán rozkrájajte a premelte cez mlynček na kávu, alebo rozmixujte. Po niekoľkých otáčkach pridajte do mixéra vlašské orechy a pretlačte cesnak, osoľte a okoreňte a ešte raz všetko spolu pomixujte.

3
Hotovo

Fantastickú pastu skladujte v uzavretých zaváracích pohároch v chladničke a použite ako omáčku alebo dochucovadlo. Verte, budete sa oblizovať!

Prajeme dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Tieto dokonalé zemiakové lupienky poslúžia ako perfektná PRÍLOHA K Vášmu obedu.
Ďalší
Recept na najlepšie TZATZIKY mám od mojej babky z Grécka. Na tatársku a kečup ani nepomyslíte
Predošlý
Tieto dokonalé zemiakové lupienky poslúžia ako perfektná PRÍLOHA K Vášmu obedu.
Ďalší
Recept na najlepšie TZATZIKY mám od mojej babky z Grécka. Na tatársku a kečup ani nepomyslíte
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here