• Home
  • Rôzne
  • Toto sa stane s vaším telom, keď budete konzumovať pravidelne mäsový vývar. Z týchto zistení spadnete zo stoličky!
0 0
Toto sa stane s vaším telom, keď budete konzumovať pravidelne mäsový vývar. Z týchto zistení spadnete zo stoličky!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Toto sa stane s vaším telom, keď budete konzumovať pravidelne mäsový vývar. Z týchto zistení spadnete zo stoličky!

Cuisine:
  • Medium

Directions

Share

Dnes sa stretávame s takým vzácnym pokrmom ako je mäsový vývar. Obyčajne sa pripravuje vývarom z kuracích nôh, alebo pri príprave huspeniny. My by sme chceli oprášiť tradície a pripraviť taký vývar, ako ho robievali naše babičky.

Čo je to mäsový vývar – je to prospešné jedlo? Pri jeho zdanlivej jednoduchosti sa v ňom nachádzajú dôležité aminokyseliny, ktoré sú potrebné pre racionálnu výživu človeka.

(Visited 1 168 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Účinky mäsového vývaru.

Po prvé, vývar zoceľuje rany a doporučuje sa používať pri pooperačných stavoch. Prítomnosť prospešných aminokyselín pomáha rýchlejšie sa zotavovať. Je to taktiež dôležité jedlo pre vyvíjajúci sa organizmus.

2
Done

Po druhé, vďaka vysokému podielu magnézia, kalcia a fosforu v vývare sa vaše kosti stanú pevnejšie. Preto je ho možné jesť v každom veku.

3
Done

Po tretie, vo vývare sa nachádza želatína, ktorá blahodárne vplýva na sliznicu črevného traktu a taktiež žalúdka. Zaručene najlepšie jedlo!

4
Done

Po štvrté, vývar sa môže vysporiadať s toxínmi a tým začne správne fungovať pečeň. Takže, ak ste sa náhodou priotrávili, jedzte bujón

5
Done

Po štvrté, vývar sa môže vysporiadať s toxínmi a tým začne správne fungovať pečeň. Takže, ak ste sa náhodou priotrávili, jedzte bujón

6
Done

Po piate, v vývare sa nachádza aj glycín, ktorý zabezpečuje vysoký podiel železa v krvi a tým sa predchádza anémii a zlepšuje sa krvný obraz. Zaručene vynikajúci hemoglobín.

7
Done

A to nie je zdaľeka všetko. Vývar sa môže podávať ako samostatné jedlo, alebo ako základ rôznych polievok, ragú a omáčok – na čo si človek zmyslí. Nezabúdajte – Vývar je nízkokalorické jedlo, obsahuje – kilokalórií na jeden liter

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

previous
Keď vyskúšate tento recept na bravčové kapsičky, už nebudete mať chuť na klasický rezeň! Príprava je jednoduchá.
next
Ľahký cestovinový šalát s jogurtovou zálievkou. Vynikajúca ľahká večera ideálna na teplý letný deň.
previous
Keď vyskúšate tento recept na bravčové kapsičky, už nebudete mať chuť na klasický rezeň! Príprava je jednoduchá.
next
Ľahký cestovinový šalát s jogurtovou zálievkou. Vynikajúca ľahká večera ideálna na teplý letný deň.