Ingrendiencie
-
2 ks Kuracie prsia
-
1 pl vrchovatá Horčica
-
4 pl Hladká múka
-
2 ks Vajcia
-
4 ks Mlieko
-
5 ks Strúhanka
-
p.ch Soľ, korenie
-
na vyprážanie Olej
Popis
Existuje nespočetné množstvo marinád. Každý máme vychytanú tú svoju najobľúbenejšiu. Niekedy sa však stane, že nech marinujeme, ako marinujeme, nakoniec je všetka šťavnatosť a krehkosť mäsa preč. Dnes si ukážeme marinádu z horčice.
Horčica zaistí nielen netradičnú a báječnú chuť, ale tiež garantuje maximálnu šťavnatosť mäsa. Celá Vaša rodina si bude oblizovať prsty ešte dlho po obede.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Mäso rozdeľte na plátky a naklepeme. |
2
Hotovo
|
Teraz mäso obaľte. Najskôr v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |